Criteriile de includere a pacienților în acest program:

Pacienți diagnosticați cu psoriazis în plăci (formă moderat-severă) și/sau artrită psoriazică care au indicație de inițiere a tratamentului cu un agent biologic și/sau pacienții aflați în tratament cu Tremfya.

Pașii de urmat de către dumneavoastră:

1. Identificarea pacienților cu psoriazis în plăci (formă moderat-severă) sau artrită psoriazică cu indicație de tratament cu un agent biologic și care au nevoie de investigații necesare inițierii/continuării/schimbării tratamentului cu Tremfya, conform criteriilor de eligibilitate menționate în protocolul terapeutic.

Analizele disponibile sunt: Quantiferon, Antigen Anti HBS, Ac anti virus hepatic C și examen histopatologic*.

2. Obținerea acordului pacienților pentru includerea în programul ImunoHELPSO 2024 și procesarea datelor personale în vederea generării voucherului.

3. Accesarea platformei Împreună Învingem

  • Pentru a vă loga în platformă, vă rugăm să introduceți numele de utilizator și parola setate în prealabil. Pentru crearea unui cont nou, vă rugăm să dați click pe butonul "Cerere acces". Vă recomandăm să vă creați un cont în platformă până la data de 29 februarie 2024; începând cu 1 martie 2024, laboratoarele vor accepta exclusiv aceste vouchere pentru efectuarea analizelor.
  • Pentru a genera un voucher nou, dați click pe butonul "Generează voucher" din meniul lateral.
  • După completarea câmpurilor, apăsați butonul "Generează voucher".
  • Pentru a descărca sau printa un voucher, apăsați butonul verde "Download voucher" din dreptul voucherului dorit.

4. Direcționarea pacientului către cea mai apropiată clinică parteneră inclusă în program (puteți accesa locațiile mai jos).

*Costul examenului histopatologic este susținut doar pentru pacienții tratați de către un medic dermatolog care își desfășoară activitatea în ambulatoriu de specialitate.

Pașii de urmat de către pacienții dumneavoastră:

1. Pacientul va semna acordul de includere în programul ImunoHELPSO 2024 și procesarea datelor sale personale în vederea generării voucherului.

2. Pacientul se va programa telefonic, în baza informațiilor de pe voucherul emis de către medicul dermatolog sau reumatolog, la cel mai apropiat laborator inclus în program (puteți accesa locațiile mai jos). Această programare se va face în cel mult 72 ore de la solicitarea pacientului.

3. Pacientul va prezenta la recepția clinicii voucherul în baza căruia se vor efectua gratuit testele solicitate de către medic.

4. Pacientul va ridica rezultatele investigațiilor (personal, de la sediul clinicii), iar medicul le va putea accesa direct din platformă.

CP-428607 - December 2023