Program ImmunoHelp

Criteriile de includere a pacienților în acest program:


Pacienți diagnosticați cu boală Crohn activă, moderată spre severă, care au avut un răspuns necorespunzător, au încetat să mai răspundă sau au dezvoltat intoleranță la antagoniști TNFα sau aceste terapii le sunt contraindicate din punct de vedere medical (pe baza criteriilor medicale incluse în protocolul terapeutic pentru boala cronică inflamatorie intestinală).

Pașii de urmat de către dumneavoastră:

1. Identificarea pacienților cu boală Crohn activă, moderată spre severă, care au avut un răspuns necorespunzător, au încetat să mai răspundă sau au dezvoltat intoleranță la antagoniști TNFα sau aceste terapii le sunt contraindicate din punct de vedere medical, conform criteriilor din protocolul terapeutic pentru boala cronică inflamatorie intestinală.

2. Laboratoarele Bioclinica:Completarea de către dumneavoastră, medicul curant gastroenterolog a unui bilet de trimitere pe care să fie menționate:

  • Diagnostic: boală Crohn activă, moderată spre severă;
  • Codul proiectului JJ2021 adăugat de medic.

3. Direcționarea pacientului către cel mai apropiat laborator Bioclinica inclus în program.


Criteriile de includere a pacienților în acest program:

  • Programarea, în baza biletului de trimitere de la medicul specialist gastroenterolog, la cel mai apropiat laborator inclus în program.
  • În baza biletului de trimitere, pacientul va efectua gratuit testele solicitate de către medic.
  • Pacientul va ridica rezultatel investigațiilor Quantiferon și calprotectină (personal, de la sediul laboratorului), compania Johnson&Johnson neavând acces la datele personale ale pacientului.
  • Pacientul va furniza rezultatele investigațiilor medicului curant gastroenterolog.

EM-64929